20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiOmega Seamaster Bullhead Rio 2016

Omega Seamaster Bullhead Rio 2016

- Oglas -

Povodom Olimpijskih igara u Riju 2016. godine Omega je predstavila još jednu ograničenu seriju Bullhead modela. Za Bullhead dizajn, popularan tokom sedamdesetih godina prošlog veka, karakteristično je da su dugmići hronografa smešteni sa gornje strane kućišta i asociraju na rogove. Kako je retro dizajn u poslednje vreme sve više zastupljen, nije ni čudo što je Omega još 2013. predstavila tri limitirane serije ovakvih modela, a sasvim nedavno još jednu.

Bullhead Rio 2016 biće proizveden u ograničenoj seriji od 316 primeraka. Njime dominiraju plava i bela boja, kao i detalji u bojama olimpijskih krugova. Masivno kućište vodootporno je do 120 metara a dizajnom u velikoj meri podseća na originalni Omega Bullhead model iz 1969. godine. Mehanizam sata nosi oznaku 3113. Radi se o Co-Axial automatskom hronograf kalibru sa stupčastim točkom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -