18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiOmega Globemaster

Omega Globemaster

- Oglas -

Omega je na ovogodišnjem Baselworldu predstavila potpuno nov model – Globemaster. Sa ikonskim pie-pan brojčanikom izdignutim u centralnom delu, te rezbarenim prstenom kućišta novi Globemaster odiše duhom prošlih vremena. Ipak, ukoliko ga okrenete, kroz safirno staklo možete videti moderni in-house kalibar sa oznakom 8900/8901. Pažnju privlači medaljon na centralnom delu rotora, sa reljefnim prikazom opservatorije i zvezdanog neba. Mehanizam je otporan na magnetno polje jačine od 15.000 gausa. Rezerva snage iznosi 60 časova.

Novi Globemaster ne samo da poseduje COSC sertifikat već zadovoljava i novu METAS proceduru sertifikovanja. Kućište prečnika 39 mm izrađuje se u tri verzije: od čelika, zlata i platine. Omega Globemaster u prodaji će se naći tokom novembra ove godine.

Omega Globemaster 2

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -