18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiNovitet iz Louisa Erarda na Bazelu

Novitet iz Louisa Erarda na Bazelu

- Oglas -
Švajcarski brend Louis Erard na ovogodišnjem Bazelskom sajmu satova, koji će se održati krajem marta, predstaviće elegantni muški model koncipiran kao regulator – stari sat kod kojeg su sati, minuti i sekunde bili smešteni na različitim podbrojčanicima, što je omogućavalo izuzetno precizno podešavanje i prikaz vremena, pa su časovničari takve satove koristili kako bi podesili one koje sklapaju.
Na srebrnom, gijošeom ukrašenom brojčaniku Louis Erardovog modela Excellence Regulator Power Reserve sati se prikazuju na podbrojčaniku smeštenom na 12 sati, sekunde na brojčaniku postavljenom na šest sati, dok minute pokazuje centralna kazaljka. Na devet sati pak nalazi se indikator rezerve snage.
Kućište prečnika 40 milimetara, vodootporno do 50 metara, izrađeno je od nerđajućeg čelika i prekriveno nereflektujućim safirnim staklom.
U kućištu kuca ETA mehanički kalibar 7001 RE9 na ručno navijanje s Louis Erardovim manufakturnim modulom regulatora i indikacije rezerve snage.
Excellence Regulator Power Reserve dolazi na crnom kožnom kaišu s čeličnom preklopnom šnalom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -