21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi TAG na Baselworldu

Novi TAG na Baselworldu

- Oglas -

Na sajmu satova u Bazelu TAG je predstavio novu ograničenu seriju modela Formula 1, kojom slavi tridesetu godišnjicu uspešne saradnje s McLarenom.

Sat se ističe aluminijumskim ramom posebne crvene boje, tzv. Rocket Red, koja simbolično podseća na McLarenov model iz 1985. godine. Na ramu sata su ugravirani skala brzinomera i McLarenov logotip. I sportski kaiš NATO tipa je crvene boje u kombinaciji s crnom.

Kvarcni mehanizam sata ima hronograf koji može da meri intervale u desetinku sekunde, što je prikazano na malom brojaču na 6 sati. Brojač minuta nalazi se na 9 časova, a brojač sekundi na 3 sata.

Kućište prečnika 42 mm vodootporno je do 200 metara. Na pozadini kućišta ugravirana je svojevrsna posveta partnerstvu između TAG Heuera i McLarena u vidu profila modela sata MP4 iz 1985. godine.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -