21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi Radiomir Firenze

Novi Radiomir Firenze

- Oglas -

Novi Paneraijev Radiomir Firenze, predstavljen na ovogodišnjem SIHH-u, pravo je umetničko delo: njegovo čelično kućište prekriveno je ručno ugraviranim cvetnim i geometrijskim motivima inspirisanim tradicionalnom firentinskom ikonografijom. Glavni detalj je stilizovani ljiljan, grb i simbol Firence još od jedanaestog veka.

Mehanički mehanizam na ručno navijanje kalibra P.3000 u potpunosti je razvio Panerai, a funkcije su mu sati i minuti. Posebnost ovog mehanizma je uređaj koji omogućava pomeranje kazaljke časova bez uticaja na rad kazaljke minuta pri podešavanju sata. Model ima 72-časovnu rezervu snage.

Kućište prečnika 47 mm izrađeno je od brušenog nerđajućeg čelika AISI 316L. Safirno staklo nalazi se na obe strane kućišta. Vodootporno je do 100 metara.

Brojčanik je crn s bleštavim arapskim brojkama i oznakama časova.

Sat ide uz crni kaiš od krokodilske kože prošivene kontrastnim svetlosmeđim koncem.

Kolekcionarski Radiomir Firenze je izrađen u ograničenoj seriji od 99 primeraka i može se kupiti samo u istorijskom butiku brenda u Firenci.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -