21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi Radiomir 1940 3 Days Ceramica

Novi Radiomir 1940 3 Days Ceramica

- Oglas -

Kao svi prethodni Paneraijevi satovi, i novi Radiomir 1940 3 Days Ceramica inspirisan je istorijom. Ipak, u novi model su uspešno inkorporirani i moderni detalji koji su rezultirali „tehno“ izgledom sata. U prvom redu to su minimalistički dizajn crnog brojčanika na kome se posebno ističe mali reljef italijanskog „ljudskog“ torpeda, te matcrno kućište prečnika 48 mm, izrađeno od keramike, materijala izuzetne čvrstoće i otpornosti na spoljašnje uslove.

Sat pokreće Paneraijev kućni mehanički kalibar P.3000 na ručno navijanje, sa 72-časovnom rezervom snage i funkcijama sati i minuta. Posebna karakteristika modela je mogućnost direktnog podešavanja satne kazaljke bez remećenja kretanja minutne kazaljke.

Novi Radiomir 1940 3 Days Ceramica je vodootporan do 100 metara i ide uz smeđi kožni kaiš prošiven svetlim koncem i sa šnalom od titanijuma.

Officine Panerai Radiomir 1940 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -