08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiNovi Phase de Lune

Novi Phase de Lune

- Oglas -

Breguet će na predstojećem Baselworldu predstaviti novo izdanje modela Classique Phase de Lune.

Elegantni Classique Phase de Lune Dame 9088 čistih je linija i nenametljive, ali prefinjene estetike. Kućište, prečnika 30 mm, izrađeno je od belog zlata, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 metara. Bočne strane kućišta ukrašene su žlebastim motivom, a ram sata je optočen dijamantima.

Brojčanik je belo emajliran tehnikom grand feu, a na njemu se osim stilizovanih arapskih brojki ističu oznake vremena u obliku zvezdica, indikator Mesečevih mena, u sklopu koga se nalaze male sekunde na 6 časova.

Sat pokreće automatski mehanizam Breguet 537L sa 26 rubina, 45-časovnom rezervom snage, silicijumskim zaprečnim sistemom i spiralom i funkcijama sati, minuta, malih sekundi i indikatora Mesečevih mena.

Model Classique Phase de Lune Dame 9088 ide uz kožni kaiš, a postoje još i verzije s kućištem od ružičastog zlata i bez dijamanata na ramu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -