24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi modeli satova Breitling for Bentley

Novi modeli satova Breitling for Bentley

- Oglas -

Nova serija satova Bentley B06, jednostavno nazvana „S“, kombinacija je elegancije i dobrih performansi. Estetski zanimljiv detalj je „rešetkasti“ motiv na ramu i brojčaniku sata, inspirisan prepoznatljivom prednjom rešetkom automobila Bentley.

Kućište prečnika 44 mm, s verzijama od čelika i 18-karatnog ružičastog zlata, ima safirno staklo, rotirajući ram s „varijabilnom“ skalom brzinomera i krunicu na vijak. Vodootporno je do 100 metara.

Brojčanik ima crnu i srebrnu verziju, tri podbrojčanika hronografa i prozor za datum između 4 i 5 časova.

Sat pokreće Breitlingov kućni automatski kalibar B06 sa 47 rubina, 70-časovnom rezervom snage i COSC-ovim sertifikatom. Posebnost mehanizma je takozvani 30-sekundni sistem hronografa, dizajniran prema Breitlingovom patentu iz 1926. godine, kod koga centralna sekundara napravi pun krug za pola minuta, čime se postiže preciznost do osmine sekunde.

Bentley B06 S ide uz čeličnu narukvicu ili kaiš od kože ili gume.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -