02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiBulova Lunar Pilot LE za pedeseti rođendan misije Apollo 15

Bulova Lunar Pilot LE za pedeseti rođendan misije Apollo 15

- Oglas -
Nema nikakve deleme da je Bulova jedan od najpopularnijih brendova satova. Džozef Bulova je pre više od 143 godine započeo ovu neverovatnu časovničarsku priču koja traje i dan-danas. Podstaknut erom preuzimanja rizika 1875. godine, kreirao je inovacije i na kraju otvorio radnju u Njujorku.
Neprestana težnja za savršenstvom, efikasnoščošću i preciznošću i kvalitetna izrada, bili su temelj na kome je Džozef Bulova izgradio svoj brend. Međutim, brend ne bi postigao današnji uspeh da Bulova nije težio ka stvaranju inovacija. Džozefove inovacije uključivale su sve, od pionirske standardizovane proizvodnje satova do razvoja prvog potpuno elektronskog modela, koji je ujedno bio i najprecizniji časovnik na svetu u to vreme. Bulova nije pomerao granice samo u svetu satova, već i u ostalim oblastima. Naime, prvi TV oglas i prva radijska reklama su predstavljali upravo Bulovin sat.
Pre pet godina brend Bulova je promenio lice industrije s Curv kolekcijom – prvim zakrivljenim hronografskim mehanizmom na svetu. Slično kao i sam Džozef Bulova, njegov brend pomera granice kako bi predstavio izuzetne proizvode.
Ove godine Bulova obeležava pedeseti rođendan Apolla 15. Da bi se dostojno proslavila tako važna godišnjica, predstavljen je novi model Limited Edition Lunar Pilot Chronograph (The Bulova 50th Anniversary Lunar Pilot LE).
Inspirisan originalom, ovaj sat ima kućište Titanium Grade 5 s detaljima od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, koji se nalaze na sivom brojčaniku.
Izuzetnu tačnost obezbeđuje kvarcni mehanizam visokih performansi s frekvencijom vibracije od 262 kHz. Sat dolazi u specijalnom pakovanju s prigodnim novčićem i knjižicom koja sadrži detalje o misiji i uspehu. Serija ovog modela je ograničena na 5000 numerisanih primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -