21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi JLC-ov Master Compressor Extreme

Novi JLC-ov Master Compressor Extreme

- Oglas -

LAB 2 novi je model iz Jaeger-LeCoultreove kolekcije Master Compressor Extreme. Sat pokreće JLC-ov kućni automatski kalibar 780 sastavljen od 569 delova, sa 60-časovnom rezervom snage i funkcijama časova, minuta, stop-sekundi, malih sekundi, datuma, dvostruke vremenske zone sa zasebnom centralnom kazaljkom i podbrojčanikom sa 24-časovnim prikazom vremena, polukružnog indikatora rezerve snage smeštenog iznad oznaka sati, te hronografa, koji ima zasebni brojač minuta na 12 sati  i 24-časovni podbrojčanik na 9 sati (u sklopu koga se nalazi i podbrojčanik malih sekunda). Selektor funkcija se aktivira pritiskom krunice, a na brojčaniku se nalazi levo od datuma.

Kućište prečnika 46,8 mm ima dve verzije: od 18-karatnog ružičastog zlata te posebne JLC-ove legure titanijuma, TiVan15, koja je ujedno čvrsta i lagana. S obe strane kućišta nalazi se safirno staklo. Ram i krunica izrađeni su od keramike, a dugmad hronografa zaštićena je gumom.

Kaiš ima posebno dizajniranu šnalu koja omogućava jednostavno širenje i sužavanje kaiša.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -