20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiNovi Healey Chronograph Automatic

Novi Healey Chronograph Automatic

- Oglas -

Novi Vintage Rally Healey Chronograph Automatic brenda Frederique Constant koncipiran je kao posveta poznatim vintage automobilima Austin Healey. Automobili i satovi su precizni „uređaji“ namenjeni svakodnevnoj upotrebi, pa moraju biti udobni i elegantni, a upravo su to glavne karakteristike modela Vintage Rally Healey Chronograph Automatic.

Kućište prečnika 42 mm izrađeno je od poliranog nerđajućeg čelika i presvučeno ružičastim zlatom. Safirno staklo nalazi se s obe strane kućišta koje je vodootporno do 50 metara.

Brojčanik je tamnozelen, što čini lep kontrast kazaljkama i oznakama vremena presvučenima ružičastim zlatom. Na 3 časa je 30-minutni brojač, a na 9 sati podbrojčanik malih sekundi. Poseban detalj na brojčaniku je stilizovani logo brenda Healey.

Sat pokreće automatski kalibar FC-397 s 25 rubina, 46-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i hronografa. Ide uz kaiš od smeđe kože.

Alternativna verzija modela Vintage Rally Healey Chronograph Automatic ima čelično kućište srebrne boje, svetli brojčanik i crni kožni kaiš.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -