21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi Happy Sport

Novi Happy Sport

- Oglas -

Chopard će na sajmu satova u Bazelu predstaviti novi model iz kolekcije Happy Sport, poznate po sad već legendarnim pomičnim dijamantima na brojčaniku. Satu je 2013, prilikom proslave dvadesete godišnjice kolekcije, dodat mehanički mehanizam.

Novi redizajn modela Happy Sport uključuje dvobojno kućište i narukvicu sata, čime je stvoren kontrast između čelika i ružičastog zlata; time je postignut utisak prefinjenosti i elegancije. Istovremeno, sedam prepoznatljivih pomičnih dijamanata na brojčaniku je ostalo nepromenjeno.

Mehanički automatski mehanizam sata ima 25 rubina, mostove ukrašene ženevskim motivom i 42-časovnu rezervu snage. Funkcije modela su sati, minuti, sekunde i datum.

Kućište prečnika 36 mm je od čelika i 18-karatnog zlata, a dostupno je u verzijama s ramom od poliranog 18-karatnog ružičastog zlata sa ili bez dragog kamenja, te s krunicom od 18-karatnog zlata s plavim safirom. Staklo sata je safirno nereflektujuće. Vodootporan je do 30 metara.

Brojčanik sata je srebrni, s ugraviranim uzorkom u sredini, a krasi ga sedam pomičnih dijamanata i pozlaćene brojke, kazaljke i oznake sati. Indikator datuma se nalazi između 4 i 5 časova.

Sat ide uz narukvicu od čelika i 18-karatnog ružičastog zlata ili kaiš od krokodilske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -