27 / 11 / 22
- OGLAS -
NovostiNovi Hamiltonov Worldtimer

Novi Hamiltonov Worldtimer

- Oglas -

Hamiltonov novi model Chrono Worldtimer, predstavljen na sajmu u Bazelu, namenjen je pilotima, i to uglavnom akrobatskim, te nudi seriju funkcija koje su korisne u vazduhu, ali i na zemlji. Jednostavnim pritiskom dugmeta, smeštenog na 10 časova, smenjuju se funkcije hronografa i svetskog vremena, što se može videti na brojčaniku zahvaljujući indikatoru načina rada koji se nalazi na 2 sata.

Dvadeset četiri vremenske zone ispisane su na unutrašnjem prstenu rama. Sat ima i indikator dana i noći na 10 časova, podbrojčanik malih sekundi i prozor za datum na 6 časova i skalu za odbrojavanje vremena ugraviranu na ramu sata.

Časovnik pokreće kvarcni mehanizam H-41e. Kućište, prečnika 45 mm, izrađeno je od nerđajućeg čelika i vodootporno je do 100 metara. Chrono Worldtimer ima verzije s čeličnom narukvicom ili kaišem od crne kože ili gume.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -