24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi Galet s luminiscentnim brojčanikom

Novi Galet s luminiscentnim brojčanikom

- Oglas -

Galet Square Boréal, novo izdanje popularnog sata brenda Laurent Ferrier, predstavljeno na ovogodišnjem SIHH-u, kao glavno obeležje ima luminiscentne kazaljke i prsten s oznakama vremena, koje zanimljivo izgledaju na klasičnom crnom brojčaniku u stilu Art Decoa.

Čelično kućište dimenzija 41 x 41 x 11,1 mm jastučastog je oblika i s obe strane je zatvoreno safirnim staklom. Vodootporno je do 30 metara.

Sat pokreće automatski mehanizam FBN 229.01 sa 35 rubina, 72-časovnom rezervom snage, mikrorotorom, silicijumskim zaprečnim sklopom s dvostrukim direktnim udarom na nemirnicu i funkcijama sati, minuta i malih sekundi.

Galet Square Boréal ima dve verzije – s bež Superluminovom na brojčaniku i smeđim kožnim kaišem te zelenom Superluminovom na brojčaniku i crnim kožnim kaišem.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -