03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Casio Oceanus

Novi Casio Oceanus

- Oglas -

Casio je predstavio modele Oceanus koji kombinuju funkcije GPS i radiotalasnog usklađivanja vremena. Zahvaljujući tome, zagarantovano je precizno merenje vremena, gde god se našli u svetu. Dovoljan je samo pritisak na dugme i oko sedam sekundi, kako bi novi Oceanus utvrdio trenutnu lokaciju i podesio vreme. Ovaj hibridni sistem pokazao se kao vrlo praktično rešenje za one koji često menjaju vremenske zone.

Tri nova modela imaju i podbrojčanik za prikaz druge vremenske zone. Solarne ćelije su skrivene ispod brojčanika i zauzimaju minimalno prostora. Pored funkcije hronografa,  tu je i indikator ispražnjenosti baterije, kao i prikaz datuma. Baterija bez punjenja može da izdrži do 18 meseci.

Safirno staklo sata je zakrivljeno, a na njega je nanesen dvostruki antirefleksni premaz. Površine kućišta polirane su  “Sallaz” završnicom, kako bi se dobio sjajan efekat. Prečnik sata iznosi 46,1 mm, visina 14,7 mm, dok je težina 106 g. U ponudi su dva crna modela s različitim detaljima, kao i model od titanijuma.

Casio Oceanus 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -