03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Betmenov sat

Novi Betmenov sat

- Oglas -

U saradnji s kompanijom Warner Bros., Romain Jerome je kreirao novi sat, Spacecraft: Batman, kojim će propratiti izlazak novog filma o kultnom „vitezu tame“.

Osnovni dizajn sata temelji se na prepoznatljivom brendovom modelu Spacecraft – trapezoidno kućište s bočne strane ima brojčanik časova u vidu linearnog niza brojeva, dok se s gornje strane nalazi rotirajući disk s oznakama minuta i plavim kursorom.  

Kućište je od titanijuma, crno, baš kao Betmobil, a kao poseban detalj s gornje strane ima graviru prepoznatljivog Betmenovog simbola. Krunica na vijak postavljena na gornju bočnu stranu kućišta doprinosi futurističkom izgledu sata.

Pokreće ga posebni automatski kalibar s četiri različite komplikacije – lateralnom, linearnom, skočnom i retrogradnom. Mehanizam je za Romain Jerome ekskluzivno razvila ženevska manufaktura Agenhor.

Kaiš sata je od teleće kože, bund stila (ima podlogu ispod kućišta) i prošiven je plavim koncem.

Romain Jeromeov Spacecraft: Batman je izrađen u ograničenoj seriji od 75 primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -