02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Alpinin hronograf

Novi Alpinin hronograf

- Oglas -

Alpinin novi Seastrong Diver 300 Chronograph Big Date profesionalni je ronilački sat otporan na najekstremnije spoljašnje uslove pa je u potpunosti prilagođen upotrebi pod vodom. Novi Seastrong je vodootporan do čak 300 metara i ima mat crni brojčanik s luminiscentnim kazaljkama i oznakama vremena, što ga čini izuzetno čitljivim. Preciznom i jednostavnom očitavanju vremena u mračnim dubinama doprinosi i aluminijumski ram s luminiscentnim 60-minutnim oznakama, koji se rotira u jednom smeru.

Robustno kućište je jastučastog oblika, prečnika 44 mm, izrađeno od nerđajućeg čelika i ima krunicu na vijak. S gornje strane nalazi se safirno staklo otporno na ogrebotine, a donja strana sata ukrašena je gravurom Alpininog ronilačkog simbola.

Seastrong Diver 300 pokreće kvarcni mehanizam AL-372 s funkcijama sati, minuta, sekundi, hronografa preciznog do u desetinku sekunde i velikog datuma te funkcijama ADD i SPLIT.

Sat ide uz crni kožni kaiš i ima četiri verzije – s bordo, sivim, tamnoplavim ili narandžastim ramom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -