06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiNove Zenithove zvezde

Nove Zenithove zvezde

- Oglas -

Zenith je predstavio tri nova modela iz kolekcije ženskih satova Star 33 mm. Prvi model je zamišljen kao svakodnevni sat, drugi kao idealni pratilac za noćne izlaske, a treći je savršen za svečane prilike.

Prvi model je inspirisan origamijem, japanskom tehnikom izrade ukrasa od papira, što je dočarano zanimljivim geometrijskim motivom na jednostavnom, ali efektnom brojčaniku. Na 9 sati nalazi se kazaljka malih sekundi, a časove označavaju četiri briljanta.

Drugi model ističe se „cvetnim“ brojčanikom u nijansama crvene koje se presijavaju, što je postignuto nanošenjem više slojeva boje na sedefnu podlogu. Ram sata je ukrašen dijamantima, a polirani dragulj na krunici odražava dominantnu boju brojčanika.

Kod trećeg modela brojčanik je izrađen od 18-karatnog zlata i ukrašen plavim cvetom naslikanim tehnikom emajliranja. Kućište, brojčanik i šnala kaiša optočeni su briljantima sveukupne težine 0,54 karata.

Svi modeli iz kolekcije imaju kućište jastučastog oblika, prečnika 33 mm, prekriveno safirnim staklom s obe strane. Kod prva dva modela kućište je izrađeno od čelika, a kod trećeg od 18-karatnog belog zlata. Vodootporno je do 30 metara.

Satove pokreće Zenithov kućni ultratanki automatski kalibar Elite 681 sa 27 rubina, 50-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i malih sekundi.

Svi novi modeli iz kolekcije Star 33 mm imaju kaiš od aligatorske kože odgovarajuće boje sa šnalom ukrašenom dijamantima.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -