07 / 12 / 22
- OGLAS -
NovostiNove kolekcije Zlatarne Celje

Nove kolekcije Zlatarne Celje

- Oglas -

Zlatarna Celje predstavlja nove srebrne i zlatne kolekcije koje su pravi odraz umetničke inspiracije i sjajan spoj dizajna i vrhunske veštine majstora zlatara.

Zlatarna Celje predstavlja nove srebrne i zlatne kolekcije koje su pravi odraz umetničke inspiracije i sjajan spoj dizajna i vrhunske veštine majstora zlatara. U kolekcijama BB, Art Deco, Petit i Moments prevladavaju damski stil i savremeni oblici. 

Kolekciju BB čine prsten, minđuše i ogrlica izrađeni od belog zlata i dijamanata. Ona na simboličan način predstavlja sreću i vernost u ljubavi, a u njoj je vidljiva sva veština i posvećenost dizajnera i majstora zlatara koji kombinuju savremene tehnologije i tehnike ručne izrade.

Srebrna kolekcija Art Deco odaje počast kreativnom izrazu koji je spojio umetnost i svakodnevni dizajn, a posvećena je upravo ljubiteljima dizajna i umetničkog izraza. U kolekciji su prsten i ogrlica od vrhunskog rodiniranog srebra i Swarovski kristala, a oblik je u fokusu dizajna. 

Prsten, minđuše i ogrlice iz kolekcije Petit napravljeni su od belog zlata i belih briljanata. Kolekcija odiše jednostavnošću i istovremeno ostavlja moćan utisak, a nakit krase svevremenska elegancija i nepogrešivi stil.

U zlatnoj kolekciji Moments prevladavaju simboli poput ljubavi, sreće i beskonačnosti.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -