19 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiNova verzija Buchererovog hronografa

Nova verzija Buchererovog hronografa

- Oglas -
Elegantni hronograf Manero Flyback brenda Carl F. Bucherer dobio je novu, luksuznu verziju s brojčanikom boje šampanjca.
 
Upečatljivi brojčanik ima zlatne kazaljke i oznake vremena. Podbrojčanici hronografa smešteni su na tri i devet sati, a prozorčić datuma na šest sati. Na unutrašnjem prstenu oko brojčanika upisana je skala brzinomera. 
 
Kućište prečnika 43 milimetra, izrađeno od 18-karatnog crvenog zlata koje savršeno pristaje uz brojčanik nežne nijanse, vodootporno je do 30 metara i s obe strane prekriveno safirnim staklom.
 
U kućištu pouzdano kuca manufakturni automatski kalibar CFB 1970 s 25 rubina, rezervom snage od 42 sata, funkcijama sati, minuta, malih sekundi, flajbek hronografa i datuma.
 
Manero Flyback ref. 00.10919.03.43.01 dolazi na braon kaišu od aligatorske kože sa šnalom na ubod načinjenom od 18-karatnog crvenog zlata.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -