03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNova Constantinova kolekcija

Nova Constantinova kolekcija

- Oglas -

Vacheron Constantinova kolekcija Métiers d’Art – L’éloge de la nature ujedinjuje nekoliko ukrasnih tehnika, orijentalne životinjske elemente u kombinaciji s realističnim i grafičkim elementima. Tri nova jedinstvena Constantinova modela na brojačnicima imaju motiv plemenitih konja od ružičastog zlata, ručno rađen tri nedelje.

Brojčanik modela Horses od 18-karatnog zlata ukrašen je drevnim elementima i ručno ugraviranim konjem, dok se na modelu Chamois ističe motiv divokoze. Brojčanik modela Cranes ručno je ukrašen motivom guilloche i emajliranim grand feuom i prikazuje motiv ždrala. Satove pokreće mehanički mehanizam kalibra 2460 G4 s rezervom snage od oko 40 sati, smešten ispod kućišta od ružičastog zlata prečnika 40 mm. Satovi imaju smeđi kaiš od krokodilske kože, a vodootporni su do 30 metara. 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -