03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNomos za doktore bez granica

Nomos za doktore bez granica

- Oglas -

Nomos je predstavio osam modela u ograničenim serijama koji su nastali iz plemenitih razloga. Proizvedeno je ukupno 8000 satova, od svakog modela po 1000 primeraka. Prodajom svakog časovnika, Doktorima bez granica biće donirano sto evra, američkih dolara ili funti, zavisno od lokacije prodaje. U pitanju su već postojeći, uspešni Nomosovi modeli koji su pretrpeli neznatne izmene, u skladu sa ovom akcijom. Svaki model u donjem delu brojčanika ima mali natpis – “Doktori bez granica” na engleskom jeziku. Pored toga, tu je i specijalna gravura na poklopcu satova. Još jedna razlika u odnosu na modele od kojih su nastali je u tome što primerci iz ograničene serije imaju crne oksidirane kazaljka, kao i crvenu oznaku za 12 časova.

Cilj Nomosove akcije je prikupljanje zaista impozantne cifre – više od milion američkih dolara; potez vredan svake hvale.

Nomos 1

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -