30 / 11 / 21
- OGLAS -
NovostiNa kraju Baselworlda 2019. najavljen spektakularni Baselworld 2020.

Na kraju Baselworlda 2019. najavljen spektakularni Baselworld 2020.

- Oglas -
Najveći svetski sajam satova Baselworld, koji je ove godine zabeležio 102. izdanje, u utorak 26. marta uspešno je priveden kraju. Ove godine je na Baselworldu svoje proizvode predstavilo 520 izlagača, a posetilo ga je 81.200 posetilaca, što je pad od 22 posto u odnosu na prošlu godinu. No, treba uzeti u obzir činjenicu da se Swatch grupa povukla sa sajma. Sajam je obišlo i nešto manje predstavnika medija u odnosu na prethodnu godinu, njih 3.300.
 
Mišel Loris-Melikof, direktor sajma, ističe da je ova godina bila prekretnica za Baselworld i da od sledeće publika može očekivati nove sadržaje, poput novog prezentacijskog prostora Blue Room i zone virtuelne stvarnosti.
 
Sledeći Baselworld održaće se od 30. aprila do 5. maja 2020, a nastaviće se direktno na Ženevski salon satova (SIHH), koji je na rasporedu od 26. do 29. aprila 2020.  
 
Foto: Courtesy of Baselworld 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -