05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNa Baselworldu Weilova posveta legendarnom muzičaru

Na Baselworldu Weilova posveta legendarnom muzičaru

- Oglas -
Osim sata inspirisanog električnom gitarom Gibson Les Paul, o kojem smo pisali, švajcarski časovničarski brend Raymond Weil na ovogodišnjem Baselworldu predstavlja još jedan model posvećen jednoj od legendi savremene muzike – Dejvidu Bouviju.
 
Freelancer David Bowie ima okruglo čelično kućište prečnika 42 milimetra, s obe strane prekriveno safirnim staklom, s tim što je staklo na poleđini ukrašeno fotografijom Dejvida Buvija koju je 1974. snimio fotograf Teri O’Nil.
 
Crni brojčanik oblikovan je kao gramofonska ploča, a kao posebni detalji ističu se logo pevačevog imena, koji je Endi Vorhol dizajnirao za omot albuma Diamond Dogs iz 1974, i prepoznatljiva crvena munja s portreta na omotu albuma Aladdin Sane iz 1973. godine.
 
Sat pokreće automatski mehanizam s 38-časovnom rezervom snage.
 
Freelancer David Bowie Limited Edition dolazi na crnom kožnom kaišu prošivenom crvenim koncem, a biće izrađen u 3.000 primeraka.
 

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -