24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiMovadov klasik u novom ruhu

Movadov klasik u novom ruhu

- Oglas -

Vodeći se načelom da je merenje vremena povezano s rotacijom Zemlje, umetnik Nejtan Džordž Horvit dizajnirao je 1947. godine legendarni sat Movado Museum® s brojčanikom bez cifara i sa samo jednom tačkom na 12 časova, koja je simbolizovala Sunce u zenitu. Novi Movadov Museum® Classic, koji će biti predstavljen na skorašnjem Baselworldu, reinterpretacija je originalnog modela od koga se razlikuje po estetskim detaljima u vidu tamnog brojčanika u dve nijanse i izduženih spojnih ušica koje lepo oblikuju linije kućišta.

Mehanizam sata je kvarcni, a funkcije su mu časovi i minuti.

Kućište prečnika 40 mm izrađeno je od poliranog nerđajućeg čelika i ima safirno staklo otporno na ogrebotine. Sat je vodootporan do 30 metara.

Brojčanik je crni lakirani s konkavnom srebrnom tačkom na 12 časova i „dauphine“ kazaljkama presvučenima slojem rodijuma.

Kaiš je kožni s čeličnom šnalom na ubod.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -