05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiMontblanc 1858 kolekcija

Montblanc 1858 kolekcija

- Oglas -

Kolekcijom 1858 Montblanc odaje počast Minervi, starom švajcarskom proizvođaču satova, na čijim osnovama je i nastala njegova proizvodnja. Kolekciju čine tri modela – dva su sa po tri kazaljke, a jedan je hronograf.

Montblanc 1858 Manual Small Second inspirisan je Minervinim satom iz 1930-ih godina. Dolazi u kućištu prečnika 44 mm, a može se dobiti na kožnom kaišu ili metalnoj narukvici. Pokreće ga ručno navijani mehanizam sa oznakom MB 23.03 i rezervom snage od 46 časova. U ponudi je i ograničena serija od 858 primeraka, koja poseduje luminescentni premaz sa veštačkom patinom.

Montblanc 1858 Chronograph Tachymeter proizveden je u 100 primeraka. Kućište prečnika 44 mm izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata. Pokreće ga ručno navijani M16.29 kalibar. Funkcijama hronografa upravlja se putem jednog dugmeta smeštenog u samoj krunici.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -