21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiMidov novi hronometar

Midov novi hronometar

- Oglas -
Midov novi sat Baroncelli Caliber 80 Chronometer Silicon, koji će biti predstavljen na predstojećem sajmu satova Baselworld, oličenje je klasike i elegancije.
Čelično kućište prečnika 40 mm ima decentni obruč od 18-karatnog zlata koji satu daje notu prefinjenosti. Kućište vodootporno do 30 metara s obe strane je prekriveno safirnim staklom. Jednostavan beli polirani brojčanik upotpunjen je zlatnim kazaljkama i oznakama vremena. Prozorčić datuma smešten je na tri sata.
Sat pokreće Midov reprezentativni automatski kalibar Mido 80 Si (baza ETA C07.821) sa 25 rubina, impresivnom 80-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar je sa silicijumskom oprugom nemirnice i plavim vijcima, ukrašen je ženevskim uzorkom i ima sertifikat COSC-a.
Baroncelli Caliber 80 Chronometer Silicon dolazi na čeličnoj narukvici s preklopnom šnalom.
Mido Baroncelli Caliber 80 Chronometer Silicon 2017 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -