29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiMidoov elegantni i precizni hronometar

Midoov elegantni i precizni hronometar

- Oglas -

Novi model Baroncelli Caliber 80 Chronometer Si, švajcarskog proizvođača satova Mido, predstavlja idealan spoj vrhunske tehnologije i vanvremenskog stila, koji se ogledava u izuzetno preciznom mehanizmu s COSC-ovim sertifikatom i fino oblikovanom kućištu uokvirenom ramom od 18-karatnog ružičastog zlata.

Sat ima elegantno okruglo kućište prečnika 40 mm, izrađeno od 316L nerđajućeg čelika, koje je s obe strane prekriveno safirnim staklom. Vodootporno je do 30 metara.

U kućištu se nalazi Midoov automatski kalibar 80 Si (osnova ETA C07.821) sa 25 rubina, 80-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar ima silicijumsku oprugu nemirnice; kuca na frekvenciji od 21.600 vns. Rotor je ukrašen ženevskim motivom i gravurom loga brenda.

Vizuelno nenametljivi polirani i lakirani brojčanik sata bele je boje na kojoj se ističu zlatne kazaljke i oznake vremena.Baroncelli Caliber 80 Chronometer Si ide uz čeličnu narukvicu s preklopnom šnalom.

Mido Baroncelli Caliber 80 Si Chronometer 2016 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -