02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiMBF MusicMachine 3

MBF MusicMachine 3

- Oglas -

U poslednje vreme manufaktura MB&F navikla nas je na brojne ekstravagantne kreacije. Sledeća u nizu je MB&F MusicMachine 3. Iako nema funkciju merenja vremena, ova muzička mašina sastoji se od velikog broja precizno izrađenih delova, što je dovodi u vezu sa složenim mehaničkim satovima.

Futuristička spoljašnjost zapravo je inspirisana Star Wars filmovima, tačnije izrađena je po uzoru na TIE fighter letelicu. S druge strane, unutrašnjost je veoma tradicionalna. Dva cilindra mogu da odsviraju po tri melodije. Desni tematske pesme iz filmova: Star Wars, Mission Impossible i James Bond; levi iz filmova: The Godfather, Merry Christmas Mr. Lawrence i The Persuaders. Dva nezavisna mehanizma smeštena u repnim delovima pokreću cilindre sa iglicama koji reprodukuju melodije.

MB&F MusicMachine 3 biće proizvedena u 99 primeraka. Po 33 u verzijama sa belom, crnom i hromiranom završnicom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -