21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiLuminoxovi satovi inspirisani borbenim vazduhoplovom

Luminoxovi satovi inspirisani borbenim vazduhoplovom

- Oglas -

Luminoxovi satovi iz redizajnirane kolekcije F-22 Raptor Chronograph, inspirisane istoimenim revolucionarnim borbenim vazduhoplovom kompanije Lockheed Martin s kojom Luminox sarađuje već 16 godina, odsad imaju kućište od titanijuma i logaritmarom (šiberom) na ramu.

Robustni i čvrsti, ali istovremeno i elegantni pilotski modeli F-22 Raptor Chronograph imaju kućište prečnika 44 mm, izrađeno od titanijuma i vodootporno do 200 metara, u koje je postavljen precizni švajcarski kvarcni mehanizam s funkcijama sati, minuta, kliznih sekundi, datuma i hronografa.

Brojčanik ima tri podbrojčanika hronografa pozicionirana na 3, 6 i 9 sati i veliki prozor za datum s dva okna, koji se nalazi na 6 časova. Kazaljke sati i minuta te oznake vremena dodatno su istaknute luminiscentnim cevčicama koje omogućuju vidljivost i u mraku. Poseban detalj je grafički prikaz vazduhoplova F-22 Raptor unutar podbrojčanika na 3 časa.

U okviru kolekcije F-22 Raptor Chronograph postoje tri modela s crnim brojčanikom, koja idu s narukvicom od titanijuma ili crnim ili smeđim kožnim kaišem i jedan model s belim brojčanikom i sivim platnenim kaišem.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -