02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiLuminox na Baselworldu

Luminox na Baselworldu

- Oglas -

Na nedavno održanom Baselworldu Luminox je predstavio novu liniju satova, ANU Chronograph 4240. ANU časovnici posebno su dizajnirani za potrebe vrhunskih vojnih operativaca, a zvanično ih koriste američki Navy SEALs-i i ostale elitne jedinice. Chronograph 4240 pokreće kvarcni mehanizam RONDA 5050.B s funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i hronografa.

Kućište prečnika 45 mm je od crnog nerđajućeg čelika. I ram sata je od istog materijala, rotira se u jednom smeru i na 12 časova ima postavljenu fosfornu cevčicu koja svetli u mraku. Sat je vodootporan do 200 metara.

Brojčanik je crn, ima tri podbrojčanika i veliki prozor za datum. Satna i minutna kazaljka i indikatori sati isto tako imaju fosforne cevčice koje svetle u mraku, a za koje Luminox garantuje vek trajanja od čak 25 godina.

Kaiš sata je od crnog poliuretana i ide uz crnu čeličnu šnalu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -