05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiLonginesova elegancija od crne keramike

Longinesova elegancija od crne keramike

- Oglas -

Automatski mehanizam

 
Moderni klasici iz ove kolekcije predstavljaju sportske satove koji ispunjavaju očekivanja zaljubljenika u otvoreno more ostajući verni eleganciji švajcarskog brenda. Novi modeli odražavaju tradicionalni stil ronilačkih satova i crpe inspiraciju iz jedinstvenih zahteva tog sporta. Vodootporni su do 300 m, imaju jednosmerni ram brojčanika, krunicu na vijak i dvostruku sigurnosnu šnalu na preklapanje.
 
U kućištu od 43 mm s tri kazaljke i kalendarom imaju automatski mehanizam kalibra L888.3, s 64-časovnom rezervom snage, koji je ekskluzivno razvijen za Longines. Kalibar štiti safirno staklo obogaćeno s više slojeva obostranog antirefleksnog premaza. Kazaljke su presvučene slojem rodijuma i premazane sjajnim belim Super-LumiNova slojem, stvarajući kontrast s crnim brojčanikom. Novi modeli imaju crni gumeni kaiš koji se može precizno podešavati pružajući optimalnu udobnost. 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -