05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiLongines Pulsometer Chronograph

Longines Pulsometer Chronograph

- Oglas -

Novi Longinesov sat Pulsometer Chronograph inspirisan je modelom iz ranih dvadesetih godina prošlog veka, koji se koristio u medicinske svrhe i to tako što su se njime precizno merili otkucaji srca pacijenta. Novi model karakteriše jednostavni beli brojčanik s crnim arapskim brojkama i plavim kazaljkama, nalik Breguetovim, i skalom za merenje pulsa u crvenoj boji.

Sat pokreće automatski kalibar L788.2 sa stubičnim kolom i 54-časovnom rezervom snage, koji je ETA razvila ekskluzivno za Longines. Ima funkcije sati, minuta, sekundi, hronografa, merenja pulsa i datuma.

Kućište prečnika 40 mm izrađeno je od čelika, ima dugme integrisano u krunicu sata i safirno staklo s obe strane. Vodootporno je do 30 metara. Sat ide uz kaiš od smeđe aligatorske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -