05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiLongines Conquest Classic Moonphase

Longines Conquest Classic Moonphase

- Oglas -

Dugoočekivani Longines Conquest Classic Moonphase, novi u nizu modela iz kolekcije Classic Conquest, biće predstavljen na sajmu satova Baselworld u martu ove godine.

Novi sat sadrži automatski mehanizam Caliber L678 koji kombinuje, između ostalih funkcija, hronograf i prikaz Mesečevih mena. Kućište prečnika 42 mm vodootporno je do 50 metara i biće raspoloživo u verzijama od čelika, čelika u dve nijanse, ružičastog zlata i 18-karatnog ružičastog zlata.

Brojčanik, obogaćen s devet markera presvučenih slojem Super-LumiNove u crnoj ili srebrnoj varijanti, sadrži 12-časovni hronograf koji deli podbrojčanik s prikazom Mesečevih mena na 6 sati, podbrojčanik sa 24-časovnim pokazivačem druge vremenske zone kombinovan s malim pokazivačem sekunda na 9 sati, te podbrojčanik koji služi ujedno kao hronografov 30-minutni brojač i pokazivač dana i meseca na 12 časova.

Mehanički mehanizam sata vidljiv je kroz providnu safirnu pozadinu kućišta. Longines Conquest Classic Moonphase dolazi u verzijama s crnim kaišem od krokodilske kože, čeličnom narukvicom te narukvicom u kombinaciji čelika i ružičastog zlata, od kojih svaka ima trostruku sigurnosnu kopču.

Cene novog modela biće objavljene na skorašnjem Baselworldu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -