20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiLongines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph

Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph

- Oglas -

Švajcarski proizvođač satova Longines predstavio je hronograf Column-Wheel Single Push-Piece model, koji je inspirisan satovima iz prve polovine dvadesetog veka, i njime dopunio kolekciju Heritage.

Hronograf funkcijom upravlja se putem dugmeta postavljenog u okviru krunice. Brojčanik odlikuje dobra preglednost, a oivičen je tahimetarskom skalom. U zavisnosti od verzije može biti u crnoj ili beloj boji. Kod modela sa crnim brojčanikom elegantne kazaljke presvučene su rodijumom, a u beloj verziji izrađene su od zaplavljenog čelika.

Kućište sata ima moderne dimenzije – 41 mm. Poleđina mu je providna, tako da otkriva L788.2 kalibar. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času, poseduje stupčasti točak i rezervu snage od 54 časa. Sat dolazi na kožnom aligatorskom kaišu u crnoj ili braon boji, u zavisnosti od verzije.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -