08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiLejdi Gaga ambasadorka Tudora

Lejdi Gaga ambasadorka Tudora

- Oglas -

Svetska pop i modna ikona Lejdi Gaga, prepoznatljiva po glasu i jedinstvenom stilu, postala je prvo žensko lice poznatog švajcarskog časovničarskog brenda Tudor.  

Lejdi Gaga otelovljuje sve ono što brend predstavlja: svestranost, svevremenost i autentičnost, pa ju je upravo zbog toga Tudor i izabrao za novo zaštitno lice i ambasadorku nove kampanje #BornToDare. 

Pop diva je poznata po provokativnosti i odvažnosti na sceni, ali i po tome što odeću i dodatke doživljava kao svojevrsnu umetnost i način komuniciranja i izražavanja, zato i jeste odličan izbor za ambasadorku Tudora. 

Ova umetnica je i strastvena aktivistkinja – bavi se dobrotvornim radom i učestvuje u raznim neprofitnim organizacijama, a osnovala je i vlastitu fondaciju kako bi pomagala mladima. 

Prilikom proglašenja za ambasadorku Tudora Lejdi Gaga je odabrala svoja tri omiljena sata: Tudor Black Bay (Ref. 79230R), Tudor Heritage Black Bay Steel (Ref. 79730) i Tudor Glamour Date (Ref. 53023).

Inače, pre Lejdi Gage ambasador Tudorove kolekcije #BornToDare bio je poznati fudbalski velikan Dejvid Bekam.  

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -