29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiLadymatic za 21. vek

Ladymatic za 21. vek

- Oglas -

Omegina legendarna ženska linija satova Ladymatic, prvi put predstavljena 1955. godine, doživela je još jednu reinterpretaciju.

Novi Ladymatic ima kućište prečnika 34 mm u verzijama od 18-karatnog ružičastog ili žutog zlata, nerđajućeg čelika ili kombinacije zlata i čelika. Dijamanti na ramu su opcionalni.

Brojčanik ima zanimljiv motiv nazvan „supernova“, a može biti u crnoj, beloj, smeđoj, ljubičastoj, ružičastoj, plavoj, sivoj ili boji sedefa. Na 3 sata nalazi se prozor za datum, a časovi su ili označeni dijamantima ili uopšte nisu istaknuti.

Ladymatic pokreće Omegin kućni koaksijalni kalibar 8520/8521 s posebnom silicijumskom (Si14) spiralom nemirnice koja garantuje izuzetnu otpornost na udarce i druge spoljne uticaje.

Sat ide uz odgovarajuću narukvicu ili kožni kaiš u boji brojčanika.

Postoji i ekskluzivna luksuzna serija Ladymatica s kućištem od 18-karatnog „sedna“ zlata i posebnim ukrasima na narukvici, brojčaniku i ramu sata, zavisno od modela.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -