21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiKleinov Alliance Lady

Kleinov Alliance Lady

- Oglas -

Novi Kleinov Alliance Lady je jednostavan ali elegantan sat, čistih linija inspirisanih savremenom urbanom arhitekturom. Sedefni brojčanik, dostupan u presijavajućim tonovima bele, bež, antracitsive i plave, satu daje posebnu ženstvenu notu.

Mehanizam sata je kvarcni ETA F04.111, a funkcije su mu časovi, minuti, sekunde i datum.

Kućište je izrađeno od brušenog i poliranog dvobojnog nerđajućeg čelika 316L tretiranog PVD-om, te ima safirno staklo. Sat je vodootporan do 30 metara.

Brojčanik je sedefni i ima kazaljke i oznake sati od poliranog čelika tretiranog PVD-om i presvučenog slojem SuperLuminove. Prozor za datum se nalazi na 3 časa.

Sat ide uz narukvicu od poliranog i brušenog čelika s preklapajućom šnalom.

Postoje i četiri muške verzije ovog modela, isto s kvarcnim mehanizmom, i to od dvobojnog poliranog i brušenog čelika sa srebrnim ili crnim brojčanikom, te jednobojnog poliranog i brušenog čelika sa srebrnim ili crnim brojčanikom.

Calvin Kleinov Alliance Lady biće predstavljen na izložbi satova u Bazelu.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -