21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiKlasični Tissot za nju i njega na Bazelu

Klasični Tissot za nju i njega na Bazelu

- Oglas -
Švajcarski brend Tissot ove godine na Bazelskom sajmu predstaviće novo izdanje svog klasičnog dress sata Ballade, u verziji za muškarce i za žene.
 
Kućište novog Balladea izrađeno je od 316L nerđajućeg čelika i dolazi u varijantama s elementima presvučenim PVD-om od žutog ili ružičastog zlata. Prečnici muških modela su 41 mm i 39 mm, a ženskih 32 mm i 30,6 mm. Kućište je s obe strane zatvoreno safirnim staklom i vodootporno do 50 metara. Obruč sata ukrašen je finim uzorkom Clous de Paris, koji mu daje dodatnu notu sofisticiranosti. 
 
Brojčanik sata je u crnoj, sedefnoj i srebrnoj verziji, a ukrašen je uzorkom Clous de Paris. Prozorčić datuma smešten je na tri sata.
 
U kućištu se nalazi automatski kalibar Powermatic 80 s 25 rubina, 80-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Powermatic 80 ima silicijumsku oprugu nemirnice, koja je zbog antimagnetnih svojstava stabilnija od standardne, pa ceo mehanizam čini otpornijim i preciznijim. Kalibar ima sertifikat COSC-a.
 
Tissot Ballade dolazi na čeličnoj narukvici ili kožnom kaišu s leptir-šanlom.
 
Cena: oko 1.000 dolara (predviđeno)

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -