02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiKatalog satova 2012. u prodaji

Katalog satova 2012. u prodaji

- Oglas -

I ove godine u Katalogu se mogu pratiti novosti iz svetske industrije satova, ponovo predstavljamo brojne nove modele ne samo vodećih časovničarskih brendova, već i onih manje poznatih, ali ne manje uglednih. I jedni i drugi predstavljaju nove mehanizme, materijale, oblike i veličine kućišta, ženske modele, rečju, nove i zanimljive satove. Drugi broj srpskog izdanja Kataloga satova ponovo sledi promene originalnog izdanja (Armband Uhren Kataloga), pa tako i ove godine imamo više modela, uz kraće tekstove i osnovne podatke o svakom brendu. Brendovi koji u Srbiji imaju distributere, imaju i odgovarajuće cene, dok su cene kod brendova koji ovde nemaju distributera, zbog promena kursa u odnosima evra, dolara i švajcarskog franka, okvirne.
Katalog satova 2012 možete da poručite po ceni od 990 din na našem portalu putem online forme za poručivanje ili pozivom na telefone za pretplatu. Isporuka se vrši preporučenom poštom, a poštanski troškovi su uračunati u cenu primerka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -