24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiJedriličarski Freelancer

Jedriličarski Freelancer

- Oglas -

Raymond Weil je postao zvanični merilac vremena jedriličarskom timu Realteam za ovogodišnju sezonu. Ovim partnerstvom Raymond Weil odaje počast svom osnivaču koji je bio član Geneva Yacht Cluba. Da bi obeležio ovu saradnju, napravio je posebnu verziju modela Freelancer.

Kreiran za ovu priliku, moćni, ali elegantni Freelancer ima kućište prečnika 42,5mm; postoje dve varijante – od nerđajućeg čelika ili s crnim PVD premazom. Ram od crne keramike rotira se u jednom smeru, a na sebi ima luminiscentnu tačku kao oznaku vremena. Preklopna šnala na gumenom kaišu sa sigurnosnim sistemom dvostrukog pritiskanja i integrisanim čeličnim, ronilačkim proširenjem omogućava jednostavno prilagođavanje širine trake. Vodootporan do 300 metara, ovaj sat je prošao niz testova i garantuje otpornost na udarce, magnetne talase i promene pritiska i temperature. Sat, čiji automatski mehanizam na navijanje ima rezervu snage do 38 časova, moći će da prati posadu u svim uslovima.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -