21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiJaeger LeCoultre Master Calendar pravo iz svemira

Jaeger LeCoultre Master Calendar pravo iz svemira

- Oglas -

Elegantna Jaeger-LeCoultreova linija Master Calendar dobila je novi model čiji je brojčanik izrađen od meteorskog kamena. Fascinirajući materijal otkriven je u Švedskoj, a potiče sa asteoridskog pojasa između Marsa i Jupitera.

Master Calendar ima prikladne funkcije poput prikaza Mesečevih mena, a večni kalendar je još jedno značajno tehničko dostignuće. Datum se očitava na obodu brojčanika uz pomoć centralne kazaljke s plavim vrhom u obliku polumeseca. Dan i mesec se prikazuju u gornjem delu brojčanika, na dva odvojena prozorčića.

Kućište je nepromenjenih dimenzija u odnosu na prethodni model predstavljen pre dve godine. Prečnik iznosi 39 mm, a visina 10,6mm. Lugovi su zakrivljeni i oblikovani prema zglobu. Safirno staklo se nalazi sa obe strane, otkrivajući fino ukrašen kalibar 866.

Jaeger LeCoultre Master Calendar Meteorite 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -