05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiIWC Mark XVIII

IWC Mark XVIII

- Oglas -

Na Ženevskom salonu časovničarstva (SIHH) kompanija IWC Schaffhausen predstavila je novu generaciju legendarne pilotske Mark serije satova. Mark XVIII naslednik je modela Mark XVII, ali uz brojne izmene.

Prečnik kućišta mu je smanjen na 40 mm (41 mm kod prethodnika). Brojčanik je pregledniji i jednostavniji zahvaljujući novom prozoru koji pokazuje samo tekući datum, dok se kod IWC Mark XVII modela video i jučerašnji i sutrašnji datum.

Mehanizam je ostao neizmenjen, a radi se o 2892 kalibru, dorađenom u okviru IWC manufakture. Pored toga tu je i kavez od mekog gvožđa koji ga čini otpornim na magnetna polja. Iako se najbolje slaže uz kožni kaiš, IWC Mark XVIII može se dobiti i na metalnoj narukvici. U ponudi su modeli sa crnim i srebrnim brojčanikom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -