21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiImperiali Geneve Emperador

Imperiali Geneve Emperador

- Oglas -

Kompanija Imperiali Geneve proizvela je dosada najekskluzivniju kutiju za cigare. Spajanjem elektronike i mehanike dobijena su zanimljiva rešenja. Kutija ima tri indikatora: za vlažnost i temperaturu u njoj, te za preostali broj cigara. Napredni sistem garantuje stalnu vlažnost od 70 posto i temperaturu između 16 i 18 stepeni Celzijusa, bez obzira na spoljno okruženje, a pritom se navedene vrednosti mogu podešavati po želji vlasnika.

Kad se prstom dodirnu zlatna slova koja ispisuju naziv Imperiali, aktivira se dotada nevidljivi LCD ekran. Nakon unošenja šifre kutija se otključava. Centralno mesto zauzima sat sa turbijonom, koji se sastoji od 323 komponente.

Uz kutiju dolaze složeni sekač cigara sa laserskim navođenjem i stoni upaljač koji omogućava pravilno i ravnomerno paljenje cigara. Ponuda je upotpunjena pametnom pepeljarom koja se automatski otvara čim se centralnom delu prinese cigara.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -