22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiHublotovo providno safirno čudo

Hublotovo providno safirno čudo

- Oglas -

Avangardni časovničarski brend Hublot na ovogodišnjem sajmu satova Watches and Wonders predstavio je novo čudesno izdanje u svojoj kolekciji – časovnik u potpunosti izrađen od safirnog stakla s velikom komplikacijom tourbillona, Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire.

Kućište dimenzija 43 x 15,25 mm,  vodootporno do 30 m, u potpunosti je izrađeno od safirnog stakla, što znači da pruža pogled na svaki element mehanizma. Hublot se potrudio da ukloni svaki vidljivi vijak kako ne bi pokvario utisak providnosti sata.

Nema klasični brojčanik, već su luminiscentne oznake vremena postavljene na pločicu od safirnog stakla.

Big Bang Integral Full Sapphire 1

Sat pokreće skeletonizovani manufakturni automatski kalibar HUB6035, sastavljen od 243 dela od čega je 26 rubina, koji ima 72-časovnu rezervu snage, frekvenciju od 21.600 vibracija na sat, skeletonizovani mikrorotor od 22-karatnog belog zlata i funkcije časova, minuta i tourbillona.

Big Bang Integral Full Sapphire back

Posebno zanimljiv element sata je narukvica, koja je isto izrađena od safirnog stakla, a sastavljena je od čak 156 delova.

Big Bang Integral Full Sapphire strap

Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire (ref. 455.JX.0120.JX) dostupan je u ograničenoj seriji od trideset primeraka po ceni od 416.000 evra.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -