22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiHublot i Novak Đoković – tandem za istoriju

Hublot i Novak Đoković – tandem za istoriju

- Oglas -

Novak Đoković posetio je sredinom marta sedište partnerskog brenda Hublot koji mu je u prethodnom periodu doneo sreću i uspeh na terenu. Svetski teniser broj 1 se tokom boravka u Švajcarskoj upoznao s procesom izrade časovnika koje ponosno promoviše i podsetio na značaj podrške koju mu Hublot nesebično pruža.

U društvu najboljih

Iako partnerstva profesionalnih tenisera i časovničarskih kompanija nisu retka, malo je primera koji su svetsku javnost uzburkali više od onog koje su sklopili Novak Đoković i Hublot. Svega nekoliko dana pre US Opena 2021. godine Đoković je postao brend ambasador Hublota, čime su okončane spekulacije kojem će se jatu prikloniti trofejni srpski sportista.
Bio je to potpis kojim je teniski as započeo novo poglavlje i pohod na Olimp najtrofejnijeg tenisera u istoriji. Istovremeno, saradnjom s Hublotom Nole se pridružio odabranom društvu najpoznatijih atleta sveta, kojem pripadaju neki od najpriznatijih sportista današnjice.

Hublot Djokovic Hublot Big Bang Meca 10 Ceramic Blue
Favorit Novaka Đokovića promoviše keramičku konstrukciju, kućište od 45 mm i desetodnevnu autonomiju rada

Novak u novoj ulozi

Tokom posete sedišta Hublotove manufakture rekorder po broju nedelja na prvom mestu istakao je kako je veoma srećan što ga Hublotov sat prati na turnirima širom sveta. „Hublot satovi su mi doneli puno sreće i uspeha, pa sam danas veoma zadovoljan što mogu i da posetim mesto gde satovi nastaju“, rekao je Đoković. Novak je posetom manufakturi u Nionu iskoristio jedinstvenu priliku da se pod stručnim nadzorom oproba i u ulozi veštog horologa, što je izazvalo mnogo simpatija kod prisutnih.

Hublot Djokovic ambijentalna
Novak Đoković se odlično snašao u ulozi veštog časovničara

Hublot Big Bang Meca-10: izbor šampiona

Kao i mnogo puta do sada srpski teniser istakao je lepotu modela Big Bang Meca-10. Favorit Novaka Đokovića Hublot Big Bang Meca-10 pripada satovima visokih performansi i promotera najnaprednije tehnologije. Vizuelno, reč je o meraču vremena koji prezentuje Hublotov patentirani obojeni keramički materijal i skeletonizovani brojčanik. Ovaj atraktivni Hublot ima kućište od 45 milimetara, a narukvica je u sportskom maniru gumena.
Za besprekoran rad Hublot koristi prestižni kalibar koji na raspolaganju ima desetodnevnu rezervu snage i arhitekturu od 223 elementa.

Izvor:Hublot

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -