21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiHublot i Bajern

Hublot i Bajern

- Oglas -

Sat je predstavljen na posebnom događaju u Minhenu kome su, osim glavnog izvršnog direktora Hublota, Rikarda Gvadalupea, prisustvovali Bajernovi igrači i brojni gosti i ljubitelji kluba.

Model Big Bang Unico Bi-Retrograde FC Bayern München u prepoznatljivim je Bajernovim bojama, ima kućište prečnika 45 mm od ugljeničnih vlakana, safirno staklo i kaiš od aligatorske kože. Vodootporan je do 100 metara.

Sat pokreće Hublotov manufakturni automatski mehanizam HUB1261 sa 72-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i hronografa.

Brojčanik je zanimljivo dizajniran –  dve centralne kazaljke pokazuju minute i sekunde dok se sati prikazuju preko zasebnog podbrojčanika smeštenog na 6 časova. Poseban detalj je brojač vremena utakmice u obliku luka s oznakama do 60 minuta (45 minuta poluvremena + dodatnih 15 minuta), koje pokazuju kazaljke minuta i sekundi koje se „bi-retrogradno“ pritiskom dugmeta na 2 sata pomeraju duž luka i natrag. Ispod njega je postavljen prozorčić koji označava poluvreme ili produžetke.

Big Bang Unico Bi-Retrograde FC Bayern München je izrađen u ograničenoj seriji od sto primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -