21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiHublot Classic Fusion Italia Independent

Hublot Classic Fusion Italia Independent

- Oglas -
Kompanija Hublot, u saradnji sa italijanskom dizajnerskom kućom Italia Independet i njenim osnivačem Lapom Elkanom, predstavila je novu kolekciju Classic Fusion modela. Saradnji se pridružila i krojačka kuća Rubinacci koja u ponudi ima najlepše vrhunske tkanine. Izabrani materijali korišćeni su pri izradi brojčanika i kaiševa šest novih modela.
Svaki od njih dolazi u kućištu prečnika 45 mm, visokom 13,05 mm i vodootpornom 50 metara. Razlika se ogleda u korišćenom materijalu. Dva modela poseduju kućišta od 18-karatnog zlata (King Gold), dva od keramike i dva od titanijuma.
Nove modele pokreće kućni HUB1143 automatski hronograf kalibar. Sastoji se od 280 komponenata (uključujući 59 rubina) i radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času. Poseduje rezervu snage od 42 časa.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -