23 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiHublot Big Bang Unico UEFA Champions League - partner šampiona

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League – partner šampiona

- Oglas -

Finiš klupske fudbalske sezone obeležiće najiščekivaniji meč u godini – duel Lige šampiona. U čast velikog finala, tokom kojeg će 28. maja snage odmeriti Real Madrid i Liverpul, manufaktura Hublot prezentovala je jedinstven časovnik, dostupan u svega 100 primeraka. Ekskluzivnim spojem fudbala i horologije Hublot ponovo pogađa pravo u mrežu.

Kraj maja po tradiciji predstavlja krunu fudbalske sezone. Naime, tada se održava finalna utakmica najelitnijeg takmičenja – Lige šampiona, kao kulminacija višemesečne borbe. Pozornica za najiščekivaniji duel ove godine je prestonica Francuske, Pariz. Finalni okršaj timova iz Španije i Engleske u Gradu svetlosti imaće i horološku dimenziju kroz simbolično predstavljanje sata kompanije Hublot. Nimalo slučajno, i Hublot će biti u centru pažnje medija, budući da ova švajcarska kompanija već 10 godina neguje partnerstvo s najznačajnijim fudbalskim organizacijama.

Hublot Big Bang Unico Champions League 441EX5129RXUCL22 LS Horizontal Cover 3
Hublot je 2015. godine postao merač vremena i službeni sat UEFA Lige šampiona

Hublot – ponosna podrška Lige šampiona

UEFA Liga šampiona predstavlja najprestižnije evropsko klupsko takmičenje – stvoreno pre 67 godina. Danas je UEFA Liga šampiona najgledanije godišnje sportsko nadmetanje na svetu, apsolutni favorit među igračima, klubovima i navijačima. Poslednjih sedam godina svi odlučujući trenuci takmičenja mere se upravo Hublot časovnicima: na sudijskoj tabli Hublot beleži tačan minut i sekund svakog pogotka, sankcionisanog kartona, svaki ulazak na teren i svaku pobedu. Kako bi proslavio sedam godina saradnje i sjajnog fudbala, Hublot je lansirao ekskluzivno izdanje ograničeno na 100 primeraka – Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League.

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League 441EX5129RXUCL22 SD HR Wf
Sastavljen od 354 elementa Unico mehanizam isporučuje trodnevnu rezervu snage

Unico mehanizam, garancija preciznosti i pouzdanosti

Za ograničeno izdanje Big Bang Unico prezentuje kućište kultne plave boje (simbol UEFA Lige šampiona), oblikovano od mikrobrušene keramike. Ekskluzivno kućište prečnika 42 milimetara visoko je 14.5 milimetara, a u njemu se nalazi prestižan kalibar. Ključne trenutke na zelenom terenu beleži Unico hronografski mehanizam manufakture Hublot koji garantuje besprekornu pouzdanost. Sastavljen od 354 komponente, Unico samonavijajući kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času i isporučuje trodnevnu rezervu snage.

Hublot Big Bang Unico Champions League 441EX5129RXUCL22 LS Horizontal Cover 2
Skeletizovani ciferblat dekorisan je simbolom elitnog takmičenja, čuvenim zvezdicama

Transparentni brojčanik uokviren je plavim keramičkim bezelom i ističe arhitekturu kojom dominira logo Lige šampiona na poziciji devet časova. Uprkos složenoj strukturi, ciferblat sata prezentuje naizmenične indekse i arapske brojeve koji omogućuju savršeno očitavanje vremena.

Hublot Big Bang Unico Champions League 72dpi 1200
Titanijumska kopča i kaiš od fleksibilne gume omogućuju prijatan kontakt i iskustvo upotrebe

Jedinstvena Hublotova edicija biće dostupna u 100 primeraka, po ceni od 23.800 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama Hublot satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

OSNOVNE INFORMACIJE 
Brend: Hublot 
Model: Big Bang Unico UEFA Champions League 
Referenca: 441.EX.5129.RX.UCL22 
Dimenzije: prečnik 42 mm; visina kućišta 14.5 mm 
Materijal kućišta: keramika 
Narukvica/kaiš: guma 
Vodootpornost: 100 m 
Mehanizam: Unico automatski 
Rezerva snage: 72 časa 
Ograničeno izdanje: 100 primeraka 
Cena: 23.800 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -