29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiHublot Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire - savršena fuzija

Hublot Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire – savršena fuzija

- Oglas -

Švajcarska kompanija Hublot proizvodi luksuzne satove od materijala najvišeg kvaliteta. Kao demonstraciju višedecenijske tradicije, Hublot je nedavno predstavio prvi proziran purpurni časovnik na svetu.

Istorija Hublot satova započinje vizijom italijanskog preduzetnika Karla Kroka koji je prvi sat osmislio davne 1967. godine, da bi 1980. osnovao kompaniju Hublot. Od tog momenta brend beleži samo uspehe i kreće ka epicentru časovničarskih dešavanja. Iako slovi za relativno mladu kompaniju, Hublot krupnim koracima gradi reputaciju u svim horološkim kategorijama, što je nedavno potvrdila i premijera modela Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire.

HUBLOT4
Hublot je novim modelom zakoračio u sutrašnjicu i najavangardnije časovničarske tehnike

Novim modelom kompanija iz Niona otkriva ekskluzivnu verziju sintetičkog safira: prva u svetu prezentuje potpuno novu prozirnu ljubičastu boju. To je poduhvat vredan pažnje budući da je svaka nova nijansa rezultat vrlo suptilnih istraživanja kako bi se dobila intenzivna, izražajna i precizna boja, istovremeno prozirna i savršeno homogena. Nova verzija intrigantne pojave menja pravila igre u mnogo širem kontekstu. Primera radi, novi ljubičasti tonovi zapravo predstavljaju kompozit aluminijum-oksida i hroma.

Hublot Big Bang Automatic Tourbillon Purple Sapphire 429JM0120RT FD HR B
Kućište prečnika 44 mm ugostilo je kalibar HUB6035 sastavljen od 282 komponente

Umetnost spajanja nekonvencionalnog stila i futurističkih materijala Hublot dovodi do savršenstva. Kombinujući tradicionalnu turbijon komplikaciju s naprednim materijalom, poput nesvakidašnjeg safira, Hublot ponovo redefiniše svoj moto: biti prvi, jedinstven i drugačiji. Najnovije poglavlje ruši sve barijere između tradicije i modernizma, a epilog je model Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire koji otkriva svaki detalj. Prozirni bezel i kućište od fino poliranog ljubičastog safira kompletirani su sa šest titanijumskih vijaka u obliku slova H, što je zaštitni znak kultnog Big Bang dizajna.

Hublot Big Bang Automatic Tourbillon Purple Sapphire 429JM0120RT PF HR B
Da ima instinkt za promene, Hublot je potvrdio premijerom modela Hublot Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire

Kada je u pitanju mehanizam, Hublot je iskoristio petnaestogodišnje iskustvo u razvoju turbijona, budući da je prvo izdanje lansirano sada već davne 2007. Zahvaljujući neprekidnom razvoju, Hublot je u mogućnosti da na tržište plasira samonavijajući turbijon koji raspolaže trodnevnom rezervom snage. Mehanički superioran, mikro-rotor je savršeno integrisan u srce HUB6035 kalibra i predstavlja zahtevniji tehnički izbor koji daje jasan pogled na mehanizam. Postavljen na poziciju 12 sati, što je praktično neviđeno u časovničarstvu, mikro-rotor čini estetsku ravnotežu s turbijonom koji se nalazi na položaju 6 sati. Kao vrhunac, napredni kalibar ima rezervu snage od 72 časa.

Hublot Big Bang Automatic Tourbillon Purple Sapphire 429JM0120RT CU HR B
Ime kompanije ukrašava sigurnosnu kopču izrađenu od titanijuma

Vidljivost otvorene arhitekture brojčanika poboljšana je kazaljkama i satnim oznakama s luminiscentnim premazom. Prozirni gumeni kaiš s patentiranim One Click express sistemom izmene i preklopnom kopčom od titanijuma upotpunjuje avangardni stil Hublot noviteta.

Hublot Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire biće dostupan u seriji od pedeset primeraka, po ceni od 198.000 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama Hublot satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: Hublot
Model: Big Bang Tourbillon Automatic Purple Sapphire
Referenca: 429.JM.0120.RT
Dimenzije: prečnik 44 mm; visina kućišta 14.5 mm
Materijal kućišta: polirani purpurni safir
Narukvica/kaiš: transparentna guma
Vodootpornost: 30 metara
Mehanizam: kalibar HUB6035
Rezerva snage: 72 časa
Cena: 198.000 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -